Filosofische Praktijk

Doen Door Denken

 

Welkom bij mijn virtuele voordeur!

Ik ben Dennis de Gruijter, filosoof, schrijver, spreker, docent, consulent en filosofisch vormgever. Ik bundel mijn activiteiten onder de naam

Doen Door Denken.

Via deze 'voordeur' kunt u snel doorklikken naar informatie over wie ik ben en wat ik voor u persoonlijk of uw organisatie kan betekenen.


Actueel programma 2020 (COVID-19 editie)

Hier vind u een overzicht van de masterclasses, workshops en evenementen die ik in 2020 verzorg, vorm geef of leid. Uitgebreide informatie en data vind u links in de activiteitenagenda!


Filosofische gesprekken (COVID-19 Update!)

Met de nieuwe maatregelen van de overheid is het voorlopig niet mogelijk mijn workshops en stoïcijnse consulten ‘live’ te voeren. Tegelijkertijd hebben veel mensen juist nu behoefte aan reflectie en zingeving. Daarom is mijn praktijk vanaf nu virtueel: Individuele stoïcijnse consulten en ‘coaching’ gaan via zoom of skype. Het tarief is flexibel: maak een afspraak met me en na je virtuele consult bepaal je je eigen tarief via Paypal, Tikkie of de bankrekening.


 

Filosofisch Vormgever (COVID-19 Update!)

Met de nieuwe maatregelen van de overheid is het dit moment niet mogelijk met grote groepen mijn workshops of seminars te volgen. Ik werk op dit moment aan het vormgeven van 'workshops op afstand' die tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Nadere informatie volgt z.s.m.!

U werkt in een organisatie of instituut en wilt een groepsactiviteit waarin bezinning, creatief denken en contact maken samen komen. Of u wilt het eens een keer niet over de getallen hebben, maar over ideeën en waarden. Wellicht wilt u uw team inspireren en motiveren eens op een andere manier na te denken over wat zij doen. U weet alleen niet hoe. Daar kom ik in het plaatje. Klik op de groepsactiviteit om meer te weten te komen over wat ik als vormgever en uitvoerder van Doen Door Denken voor u kan doen.


Over mij

Klik op de foto om meer te weten over wie ik ben, wat ik doe en hoe en waarom ik dat doe. (Fotocredit: iOPENER.io)