Dennis de Gruijter

Filosoof, Auteur, Docent

Wacht eens even, dit is toch de pagina van Doen Door Denken?

Dat klopt! De website met informatie over de diensten van Doen Door Denken, zoals trainingen Socratisch Leiderschap, cursussen Socratisch Onderwijs en Burgerschapsvorming voor Voortgezet, Hoger en Wetenschappelijk Onderwijs, wordt op dit moment opgebouwd en zal binnen de komende twee weken worden gelanceerd.

Mocht u toch al vragen hebben, of wilt u meer informatie over de trainingen en cursussen, dan kunt u contact opnemen via info@doendoordenken.nl.


BIOGRAFIE

Dennis de Gruijter is geboren en opgegroeid in Sliedrecht. Hij ontsnapte succesvol aan een carrière in de bagger industrie. Via mavo, mbo en hbo ging hij in Rotterdam filosofie studeren aan de EUR.

Na enkele jaren boeken verkopen in Haarlem en Leiden ging hij aan de slag in het voortgezet onderwijs als filosofiedocent en legde hij het fundament voor de Nederlandse Filosofie Olympiade.

Sinds 2017 verzorgt hij stadsfilosofie te Gouda.

De solidariteit van de schok is zijn debuut bij Uitgeverij ISVW. Daarvoor schreef hij artikelen over onderwijsfilosofie voor het Tijdschrift Filosofie (zie Media).

Dennis woont en werkt in Gouda en is bereikbaar via info@stadsfilosoofgouda.nl

N.B. Stadsfilosofie Gouda heeft de samenwerking met Stichting Mandeville Academy per mei 2018 beëindigd.

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten.